Mezun Bilgi ve İletişim Formu

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Mezun Bilgi Sistemi Sevgili Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi (Türkçe Öğretmenliği) mezunları, Üniversitemiz ve mezunlarımız arasındaki ilişkileri daha etkin kılmak amacı ile Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Mezun Bilgi Sistemi oluşturulmaktadır. Bu form ise mezunlarımız ile üniversitemiz/bölümümüz arasındaki bağı koparmamak için ve iletişimi korumaya yönelik oluşturulmuş bir iletişim aracıdır. Katılım tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Mezunlarımızın kişisel bilgilerini sisteme girmeleri gerekmektedir. Girilen bilgiler öğrenci bilgi sistemindeki bilgiler ile kontrol edildikten sonra onaylanabilecektir. Bu formu doldurmanız ve diğer mezunlarımızla paylaşmanız sizlerle iletişim kurmamızı kolaylaştıracaktır. Bu form aracılığıyla elde edilecek bilgiler bölümümüzün Akreditasyon sürecinde de kullanılacak olup daha sonrasında tamamen mezunlarımıza özelleşmiş bir sosyal ağ özelliğinde olacaktır. Sorularınız için turkce@erciyes.edu.tr veya leylacimen@erciyes.edu.tr adreslerine e-posta yazabilirsiniz. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. "Hayat ne gideni geri getirir ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın."

Prof. Dr. Ali Göçer Türkçe Eğitimi ABD Başkanı MEZUN BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜRKÇE EĞİTİMİ MEZUN BİLGİLERİ Güncelleme Tarihi: 03.07.2020 İletişim Kurulan Mezun Sayısı: Mezunlarımızla ilgili İstatistikler: (Hazırlanıyor...)